June 7, 2018

Veterinären som använder alternativa metoder – för djurens bästa

Veterinären Lucie Havelka har arbetat som yrkesverksam i över 15 år. Redan från början insåg hon att skolmedicinen hade sina begränsningar och utforskade därför själv vilka alternativa behandlingsmetoder som fungerade och var bra. Hon är väl medveten om att användningen av alternativa metoder och produkter kan anses som kontroversiellt av etablissemanget, men hon står på sig och menar att det finns en rad produkter att ta till när skolmedicin antingen har misslyckats eller är för överdimensionerad i förhållande till risker som finns med olika biverkningar.

Hon menar att alternativmedicinen för veterinärer och andra som arbetar med hälsa borde utökas och bedrivas av välutbildad personal. Legitimerade läkare och veterinärer har till skillnad från vissa lekmän en helhetsbild och kan göra en seriös medicinsk bedömning. De kan initiera och analysera provtagningar och röntgenbilder. Därför är det just legitimerad personal som bör ha ansvar för om alternativmedicin behövs och ska sättas in, menar Lucie.

Lucie är en välrenommerad kiropraktor för djur och hon vet vad hon gör. Bland hennes nöjda kunder återfinns den absoluta eliten inom hästsporten.
En alternativ produkt som hon använder och ofta imponeras av är olika silverprodukter i form av silversalvor och rent kolloidalt silver. En helt otrolig historia finns dokumenterad, där en häst läkte från ett stort otäckt sår på ett fantastiskt sätt med hjälp av kolloidalt silver och laser i kombination.

Se filmklippet om veterinär Lucie Havelka:

https://www.youtube.com/watch?v=zvl-ipyGF20

640 lucie bild 3

Lucie Havelka Höör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

40 026Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: