En av USA:s mest framgångsrika läkare: ”ha alltid kolloidalt silver i ditt husapotek”

Dr. Gerald M Lemole M.D. är en välkänd professor i neurokirurgi i USA. Han var en av nyckelspelarna vid den första lyckade hjärttransplantationen i USA och är känd som pionjär inom hjärt- kärlkirurgi. Han var tidigt ute med att framhålla den stora vikten av livsstilsförändringar och ett mer holistiskt synsätt för en bättre hälsa i USA.
Förutom allt detta är han dessutom en stor förebild och svärfar till den kände TV-doktorn Dr. Oz. I ett avsnitt av Dr. Oz delar han med sig av sina bästa tips för bättre hälsa. På frågan om vad varje hushåll bör ha hemma i sitt husapotek tar han upp två saker. Kolloidalt silver och probiotika.

Kolloidalt silver är välkänt för sin bakterie, virus och svampdödande effekt. Dr. Lemole berättar att så fort du känner av en infektion i t. ex. halsen, spraya då en dusch kolloidalt silver för att förebygga att infektionen bryter ut. Detsamma gäller sår som man får på kroppen, som man sprayar direkt på för att ta bort virus och bakterier.
Det andra tipset han tar upp för bättre hälsa i hushållen är probiotika, som hjälper till ha ha en god bakteriebalans i magen.

I USA använder miljontals människor kolloidalt silver i olika former. Medlet är populärt hos användaren och det finns otaliga vittnesmål om den goda effekten. I Sverige sprids information via sociala medier om hur man håller sig friskare med hjälp av kolloidalt silver. Läser man däremot myndigheternas beskrivning får man istället läsa rena skräckpropagandan.

Frågan är vem man ska lita på? Enskilda människor som blivit friska på egen hand eller motstridiga budskap från ”experter” som ska ge hälsoråd till befolkningen. Den berömde läkaren Dr. Gerald M Lemole M.D. har varit en pionjär hela sin karriär. Idag arbetar han med integrativ medicin och har författat böcker om hur viktig preventionen är för att skapa bättre hälsa.

Se en av USA:s främsta läkare förorda kolloidalt silver:
https://www.youtube.com/watch?v=mkgaN_3i-TE

Längre inslag på Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=Y7COqK2qWnM

Läs mer om Dr. Lemole:
https://profiles.arizona.edu/person/mlemole

Länk till populärt forum om Kolloidalt Silver på facebook:
https://www.facebook.com/groups/353447591456827/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

38 965Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>