March 4, 2018

Krönika: Bli en ring du också!

630Whilde vattenring

Jag har skrivit om hälsa och arbetat för hälsofrihet i 20 år nu.
Har det blivit bättre?

Nej, egentligen inte. Inte om vi ser det ur ett samhällspolitiskt perspektiv i varje fall. Vi dras fortfarande med ett förlegat och hälsovådligt medicinskt monopol i Sverige. Läkare upplevs generellt som allt mer akademiskt avtrubbade – i bästa fall är de så kallade specialister på ett smalt område, rent teoretiskt-anatomiskt, men de har inte förmågan eller kunskapen att se sammanhangen.
Och hälsa handlar uteslutande om sammanhang. Psykiatrin är lika våldsam som för 20 år sedan, dessutom har den fått mandat att skriva ut knark (antidepressiva läkemedel, sömnmedel) till yngre barn. Skolmedicinen och dess rekommendationsmyndighet Livsmedelsverket kan lika lite eller ännu mindre om kost och näring som för 20 år sedan. Detsamma gäller på området vitaminer & mineraler.
Sekteristiska föreningar som VoF och (Anti)Humanisterna nästlar sig in i media och i våra riksdagspartier för att med påtryckningar, förtal och hot hålla kvar monopolet (och därmed läkemedelsindustrins inflytande över majoriteten medborgare). Merparten svenskar går tyvärr fortfarande och vaccinerar sig själva och sina barn så fort Folkhälsomyndigheten ”rekommenderar” det. Ängslan för sjukdom (= för livet och döden) tycks större än någonsin och folk tar till snart nog alla syntetiska medel för att ”skydda” sig – med omvänt resultat.

En mörk bild av mörka tider? Förvisso… MEN!

Allt fler individer tar ett allt större ansvar för sin egen och sina barns hälsa. Och får därmed ett större inflytande. Och inspirerar därmed andra individer att lämna den svenska uppsättningen av George Orwells ”1984”.

Allt fler vågar trots allt säga nej till vaccin. Allt fler tillåter sig att vara skeptiska och läsa på – långt bortom medias och myndigheters lobbyverksamhet för vaccinindustrin.

Allt fler väljer högkvalitativa och naturliga vitaminer och mineraler istället för, eller i kombination med, andra mediciner.

Allt fler utbildar sig till läkare – inom läkekonster som t ex homeopati, biopati, Ayurveda, kinesisk medicin och akupunktur, osteopati, örtmedicin, kinesiologi och näringsmedicin. Och allt fler individer söker råd och hjälp hos dessa naturliga läkekonster och behandlingsmetoder vid ohälsa.

Det är denna paradox – att samtidigt som inget har hänt så händer det hela tiden – som ger hopp!

1 + 1 = 2. 2 + 2 = 4. 4 + 4 = 8.

Det är ringarna på vattnet som gör det. Fler blir fler och till slut så tippar bägaren över. Så bli en ring på vattnet du också. En ring för hälsofrihet.

 

Stefan Whilde, författare, journalist, folkbildare

 

fakta whilde

 

 

”Hälsa före lag” på Facebook: https://www.facebook.com/Hälsa-före-lag-763747000406667/
”Hälsa & Folkbildning” på Facebook: https://www.facebook.com/halsafolkbildning/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

38 966Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: