March 4, 2018

Premiär för tidningen Hälsofrihet

Layout 5-2016

Nu tar föreningen National Health Federation Sweden (NHF Sweden) ett nytt stort steg i sin strävan att sprida kunskap om hälsa och frihet. I januari 2017 kommer den sprillans nya tidningen Hälsofrihet att ges ut för första gången. Premiärnumret (nr 1/2017) kommer att skickas ut till föreningens medlemmar och tidningsprenumeranter i mitten av januari och innehåller bl. a. artiklar om en helt ny studie på kolloidalt silver mot sjukhussjukan, GcMAF, det nya, kroppsegna undermedlet som botar cancersjukdomar och även om homeopati, kost och livsmedel.

Under 2017 kommer de fyra numren av tidningen att innehålla en lärorik artikelserie om landstingens, regionernas, vårdgivarnas och sjukvårdspersonalens skyldigheter inom hälso- och sjukvården och följaktligen även om patienternas rättigheter – från sjukvård på vårdcentralen till gränsöverskridande vård inom EU/EES-området. Artikelserien vill ge kunskap om hur vi alla kan ställa krav på sjukvården, när vi behöver dess hjälp.

National Health Federation Sweden (NHF Sweden) tillhör den äldsta hälsoföreningen i världen. Den amerikanska delen av NHF fyller nästa år 62 år. NHF är den enda förening i världen som innehar yttrandestatus på Codex Alimentariusmöten, det vill säga de möten där världens livsmedelspolitiska beslut fattas och i stort sett alla länder deltar med en eller flera delegater. NHF är den enda ideella organisation som har möjligheten att direkt agera mot livsmedelsjättarnas agenda att sprida skadlig och giftig mat över hela världen och NHF arbetar målinriktat för att kosttillskotten inte ska försvinna men för att GMO (genmanipulerade grödor) ska förbjudas världen över.

För att få tidningen Hälsofrihet i din brevlåda måste du först betala in en årlig medlems- och tidningsavgift på 220 kronor till bank-giro 445-6182, eller swisha till nummer 123 233 91 66. Ange namn och adress.
För att få det allra första numret, behöver du betala in före den 31 december.

Mer info hittar du på föreningens hemsida:
www.thenhf.se

630-halsofrihet-tidning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

38 968Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: