Bokprojektet HÄLSA & FOLKBILDNING bjuder in fler medverkande

Var med och gör din röst hörd för hälsofrihet!

Projektet HÄLSA & FOLKBILDNING startade hösten 2015. I en serie om tre böcker skulle 170 skribenter skriva om hälsa och behovet av medicinsk mångfald. Men intresset för projektet blev på kort tid inspirerande stort. Många ville vara med och många hade mer att berätta. Så en fjärde bok började planeras. Projektets final-bok. Som nu ska bli verklighet.
Alla är välkomna att vara med! HÄLSA & FOLKBILDNING förespråkar bredd och spets. Som medverkande skribent väljer Du själv Ditt ämne, så länge Din text handlar om och har anknytning till grundtemat hälsa.

Kanske vill Du skriva om homeopati, TCM, Ayurveda, örtmedicin, näringsmedicin, kinesisk akupunktur eller någon annan läkekonst och behandlingsmetod? Kanske om samarbetet mellan olika läkekonster? Om kost och näring? Om träning och motion? Om yoga, meditation och avslappning? Om medicinalväxter? Om kolloidalt silver? Om vaccinationer? Om synen på hälsa och ohälsa? Om hur vi kan förbättra hälsan för våra barn, i skolan och i samhället? Kanske vill Du berätta Din egen historia, hur just Du hittade vägen till hälsa? Eller så vill Du kanske skriva om något annat
Gör Din röst hörd för hälsofrihet!
Anmäl Dig som medverkande i ”Hälsa & Folkbildning – Fjärde Boken” eller få mer information om projektet genom att mejla: info@stefanwhilde.se

Sista anmälningsdag: 20 oktober 2016 (eller så långt platserna räcker).

Besök gärna projektets Facebook-sida: https://www.facebook.com/halsafolkbildning/

 

Välkommen!

Med vänlig hälsning

Stefan Whilde, redaktör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

38 972Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>