March 4, 2018

Robert De Niro: ”det finns mer att undersöka i ämnet autism/vacciner”

de niro

För eller mot vaccin. Alla skulle väl ha intresse av att göra en ny, modern, grundlig undersökning av fullständigt oberoende forskare när det gäller kopplingen mellan autism och innehållet i barnvacciner?

De som är för vaccin, anser ofta att det redan bevisats, att vacciner inte har något med autism att göra.
Varför denna inställning? Varför sluta leta samband, varför stänga dörren?
Det sker hela tiden utveckling inom forskningen. Nya forskningsrön kommer till, man kan vrida på argumenten, ställa nya frågor och se nya infallsvinklar. Att stänga dörren och tysta ner den växande skaran människor som funderar över hur barnens autism uppstod. Hör det hemma i ett modernt, demokratiskt samhälle?
Forskningen har hittills förbisett tusentals föräldravittnen om kopplingen mellan vacciner och deras barns autism. De har aldrig grundligt intervjuats, i en stor samlad skara. Borde inte forskningen vara intresserad av det?

Robert De Niro, som ville visa en vaccinkritisk film på Tribeca Film Festival i USA, fick backa. Han säger idag att det finns vissa tveksamheter och han vill fundera mer på om det var rätt beslut att dra tillbaka filmen.
MEN. Han vill definitivt att människor bör se filmen och står på sig gällande att göra fler undersökningar av de autistiska barnen. Han säger ”jag är inte mot vacciner, jag är för säkra vacciner”. Precis som med t ex penicillin, är vissa människor mer känsliga och kan dö av det. Varför är det inte samma sak med vacciner, säger Robert De Niro. Det finns massor med ohörda vittnen som berättar att deras barn förändrades helt över en natt, efter vaccinering. Dessa röster bör hörsammas.

Han adresserar journalisterna som intervjuar att gräva i ämnet, där det finns mer att exponera hos hälsomyndigheter och läkemedelsbolag:
”You guys are the ones who should investigate it. Do the investigation.”

Klicka på länken för att se TV-inslaget med De Niro:
http://www.today.com/popculture/robert-deniro-debates-autism-s-link-vaccines-today-show-t86136

 

 

Filmen Vaxxed, som stoppades på filmfestivalen:
http://vaxxedthemovie.com/

Robert De Niro tipsar om ytterligare en film, som tar upp ämnet vaccin/autism – Trace Amounts:
http://traceamounts.com/

One comment on “Robert De Niro: ”det finns mer att undersöka i ämnet autism/vacciner”

  1. Det jobbiga är ju att baksidan av en vaccination inte nödvändigtvis behöver visa sig förrän lång tid efter intaget. Detta gör det omöjligt för dig som vårdtagare att veta om vaccinerna gjort dig sjuk eller inte för det går helt enkelt inte att bevisa. Till vi får klarhet i denna mörkade ”vetenskap” som kallas vacciner bör vi undvika alla typer av vacciner, dvs. bojkott av densamma. Vacciner behövs absolut inte för barn, det är inte livsnödvändigt och inte ett dugg säkert i dagsläget. Snarare tvärt om. Detta med vacciner är en märklig sak. Ger inget garanterat skydd och kan göra en döds-sjuk eller handikappad för resten av livet. Det är inte värt risken helt enkelt. Fördelarna är på tok för få och riskerna på tok för stora.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

38 972Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: