March 4, 2018

Dr. Suzanne Humphries till Köpenhamn i november 2015

humphries2015

Dr. Suzanne Humphries föredragsturné i Norden förra året uppskattades av många. Canal 2nd Opinions alla videoklipp med Dr. Humphries har nu nått över 160 000 visningar på YouTube. Nu finns en ny chans att se henne live i en uppdaterad föreläsning i Köpenhamn den 15 november 2015.

Föreläsningen i år kommer att kretsa kring den globala ”mässlingsepidemi” som gjorde sig berömd förra året. Suzanne Humphries har undersökt korruptionen kring mässlingsepidemin och kommer att ägna en del åt att utröna just mässlingsvaccinets egentliga verkan.

Vaccindebatten har varit mycket hätskt i USA det senaste året. Inte minst efter att man i juni 2015 infört en lag (SB 277) i Kalifornien, som tvingar befolkningen till vaccinering. Lagen kommer att träda i kraft den 1 juli 2016 om inte de massiva protesterna lyckas göra skillnad.

 

Mer detaljer om föredragen i Danmark:
https://billetto.dk/events/90881

https://www.facebook.com/suzannehumphriesidanmark

 

Mer om Dr. Suzanne Humphries:
http://drsuzanne.net/

 

Se Canal 2nd Opinions intervju från Ängelholm 2014:

dr suzanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

38 967Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: