March 6, 2018

Går du mot läkarens order kan du förlora ditt barn

medical kidnapping

Det kallas för medical kidnapping. Något som sker då föräldrar inte direkt följer en läkares ordination.
Carlos Morales arbetade tidigare som ”child protective investigator” på CPS (Child Protective Services) i USA. Han driver numera en form av whistleblower-verksamhet, där han berättar om hur CPS kallas in av sjukvårdspersonal när föräldrarna väljer annan vård eller tvivlar på läkares ordination.
Carlos Morales berättar om ett föräldrapar som anklagades för att vilja skada sitt barn, då man bett om en second opinion från ytterligare en läkare. CPS kallades in och barnet togs från föräldrarna för omplacering till en fosterfamilj. Ett annat exempel är en 17-årig pojke som vägrade genomgå ordinerad kemoterapi. Mamman fråntogs ansvar och pojken tvångsplacerades på mentalsjukhus.
Carlos säger: ”How is taking away someones freedom healthy for them”?

Vidare går han in på problemen som uppstår för barn som placeras i fosterhem. Dessa omhändertagna barn löper betydande högre risk att utsättas för övergrepp och t.o.m dödsfall i fosterhem, än om de hade fått stanna kvar i sin egen familj.

 

Se en intervju med whistleblower Carlos Morales, på TV-kanalen We Are Change:
https://www.youtube.com/watch?v=zhLzV09_WAQ

Läs mer om medical kidnapping:
http://www.legallykidnapped.net/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

38 994Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

View Mobile Site
%d bloggare gillar detta: