March 6, 2018

Stoppa farlig vaccin-information !

NHF CENSUR2

Vaccindebatten intensifieras och det pågår ett ställningskrig för eller emot vacciner. Läkare vill i striden stoppa enskilda vaccinkritiska föreläsare, som man anser sprider farlig information.

I Göteborg ser läkare ett minskat intresse för vaccinering och skyller trenden på den amerikanska läkaren, författaren och föreläsaren Dr. Suzanne Humphries. Via en journalist, ställdes frågor till Dr. Humphries vad hon anser om saken.
Det var föreningen National Health Federation (NHF) Sweden som bjöd in Dr. Humphries till Sverige. De ger svar på tal om varför de anser det viktigt att ge en nyanserad bild av vacciner samtidigt som man vill poängtera vikten av yttrandefrihet.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE INTERVJUN MED NHF SWEDEN !

One comment on “Stoppa farlig vaccin-information !

  1. Jag instämmer i riskwerna med att delta i denna typ av TV-program som nu kablas ut.

    ”Just nu pågår en större provaccinkampanj via svenska medier i Sverige. Den 2:a mars 2015 sände SVT Fråga doktorn ett inslag som uppmanar till vaccinering. TV4 Nyheterna ringde upp NewsVoice och ville ha med en representant från sajten Vaccin.me som undertecknad är med och driver. Orsaken var enligt TV4 att personal inom landstingen konstaterat att allt färre vaccinerar sig och att fingret pekas mot bla Vaccin.me, en sajt som lyfter fram nackdelar och risker med vaccin.”

    Mer läsning: http://newsvoice.se/2015/03/04/stor-provaccinkampanj-inom-medierna-knappast-riskfritt-att-delta-for-vaccinkritiker/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

38 995Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

View Mobile Site
%d bloggare gillar detta: