March 5, 2018

Inställd chemtrailcirkel – brott mot yttrandefriheten?

HA HA

Välkommen till Canal 2nd Opinions DONOTLINK sida.

Titta gärna runt bland alla andra intressanta inlägg.

5 comments on “Inställd chemtrailcirkel – brott mot yttrandefriheten?

 1. Cirkeln har ALDRIG(!) varit inställd.
  Den var bara bortplockad från hemsidan, den är fortfarande med i ABF studiecirkelprogram för hösten 2014.

  Numera är den dock omformulerad (pga påtryckningar från ABF centralt, som följd av massmediala påtryckningar) både rubrik och innehållstexten, men samma cirkelledare kommer leda den, och för er som inte har en aning om vad en studieCIRKEL är så är det inte någon form av katederundervisning, utan något man som grupp gör tillsammans.

  För er som bor i närheten, eller vill resa till Borlänge vid 5 tillfällen under hösten; anmäl er gärna här: http://www.abf.se/Distrikt-och-avdelningar/ABF-Dalarna/ABF-Borlange-Nedansiljan/Kurser-och-studiecirklar/Miljo-natur-djur/Klimat-vader-och-global-uppvarmning/

 2. funkel on said:

  Inga contrails för några år sedan?

  https://www.metabunk.org/threads/pre-1995-persistent-contrail-archive.487/
  Så nu vet du att dessa fans och det du trodde bara var påhitt. Är det inte kul att nu veta att det bara rör sig om vattenånga?

  • Sliparn on said:

   Nej, det är inte vattenånga man ser!
   Det är vattenånga som kondenserats på partiklar och blivit till iskristaller, inga partiklar inga spår. Men varför släpper då dagens bränslesnåla flygplan ut så massivt med kondens som tom bildar cirrusmoln?

   Svaren finns att hitta i de ”geoenginering” projekt som pågått i många år, där står klart och tydligt att tillför man vissa substanser i bränslet eller i motorerna så kan man få just större och varaktigare kondensspår, tillför man dessutom partiklar i nanostorlek så blir strimmorna än större och bildar just cirrusmoln, syftet med denna forskning ska vara att skärma av solens strålar för att förhindra ”Global Warming”

   Så ”Chemtrails är egentligen inget annat än boostade kondenspår. Problemet är att de kemikalier/partiklar som används som booster någon gång kommer ner till oss.

   Det är absolut inget konstigt att kondensspår setts tidigare genom åren, det är däremot konstigt att vi ser dom i dag, och dessutom större och varaktigare än någonsin.

 3. patricio on said:

  vi har startad en stödgrupp på fb, välkomna : ABF Borlänge Stödgrupp för Chemtrails Cirkeln
  https://www.facebook.com/groups/789890854389089/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

38 992Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: