March 3, 2018

Vems sanning lever du?

lie

Vems sanning lever du?

Canal 2nd Opinion (2op) är helt politiskt och religiöst obunden. Vi vill främja yttrandefrihet och mångfald.

Canal 2nd Opinion vill ifrågasätta rådande paradigmer, vi vill vidga vyer, och ta upp frågor som många enskilda människor känner, men som samhället inte ger oss verktyg att hantera. Vi ger oss in i svåra frågeställningar där vi ibland får acceptera att det inte alltid går att få ett svar. Det som i bland kallas konspirationsteorier i media och av myndigheter. Vi vill undersöka vad som styr människors val och varför det måste vara så? Vi vill granska makthavarnas paradigmer, och ifrågasätta varför man vill försvara system som bevisligen inte fungerar eller är till gagn för den enskilda människan.
Vi försöker hitta de saknade pusselbitar som gör att vi inte får en helhetsbild för att fatta våra beslut. Vi väger sanningar mot varandra, och låter dig bestämma vems sanning du ska leva. Vi vill inte ge dig våra eller andras färdiga sanningar och lösningar utan hoppas ge dig de verktyg du behöver för att fatta dina egna personliga beslut.

Flera år av journalistiskt arbete i branschen och ute bland folk har fått oss att förstå att det finns en växande kritik och ett ökat behov av svar på obesvarade frågor. Frågor som blivit obesvarade av ett etablissemang som oförstående låtit oss förstå att svaren inte går att få, och kanske t.o.m inte ens är en fråga. Vi vill ifrågasätta forskning och vetenskap som etablissemanget presenterat som konsensus. Vi kommer att arbeta med nätverk av kända personligheter inom de områden vi berör. Vi hoppas få in rapporter från personer runt om i världen. Vi kommer att intervjua spännande och intressanta personer med kunskap och upplysningar om saker vi inte har tillgång till. Mycket och mer därtill ska vi försöka uppfylla. Vi hoppas ge dig en fantastisk, spännande och utvecklande resa som vidgar din syn och medvetande till nya nivåer.

Våga följ med!

2 comments on “Vems sanning lever du?

  1. Bosse50 on said:

    Bra att ni gör det journalistkåren skulle göra, att granska och ifrågasätta makthavarna.

  2. Hasse Malmsten on said:

    Vem är ni som ligger bakom denna kanal?

    mvh

    Hasse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

38 965Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: